Categorieën
NEWSFEED Tips & Tools

Wat te doen met minder aantrekkelijke trends?

Vaak worden trends gezien als een positieve ontwikkeling, maar ook een negatieve ontwikkeling kan een trend zijn. Ook minder aantrekkelijke trends voldoen aan de wetmatigheid van het proces in trends en ontwikkelen zich volgens een vast patroon. 

“Negatieve” trends vroegtijdig (h)erkennen kan dus een positief punt zijn van trends gebruiken. Tenslotte wie de “negatieve” toekomst erkent, kan acties ondernemen in het nu om die minder aantrekkelijke toekomst om te buigen naar een meer wenselijke situatie.

NIET DE TRENDS MAAR HET PROCES IN TRENDS TELT

Trends worden gezien als een tijdelijk verschijnsel, maar achter het opvallenste deel zit een veel langer lopend proces. Fons Maenhoudt ontwikkelde een 7 stappen model om dit proces volledig te doorzien en ontdekte daarbij de wetmatigheid in dit dynamisch proces.

De wetmatigheid maakt het proces in trends sector onafhankelijk en het effect van trends op jouw resultaten meetbaar. 

Dankzij het 7 stappen model kan iedereen nu bewust aan het proces in trends deelnemen of gebruiken. Deze ontwikkeling is bijzonder en uniek, omdat het proces in trends antwoord biedt op de meest urgente vraag van onze tijd. Hoe kom ik er achter Wat nog Werkt (voor mij).

De 7 stappen van het trendmodel - © Fons Maenhoudt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *